Despre noi

CLADIRI
10 0
apartamente
1
locuri parcare
0
spatii de servicii

Un proiect Analog Constructii

Cu o experiență indelungată în domeniul dezvoltărilor imobiliare Analog Construcții vine pe piața din Timișoara cu un nou complex rezidential: 109 Corner.

109 Corner este un complex rezidențial care intrunește elementele de baza ale conceptului de locuire contemporană.

Ansamblul este compus din două clădiri rezidențiale, localizat în partea de Nord-Vest a orașului, pe strada Augustin Coman, Nr. 2, la intersecția cu strada Grigore Alexandrescu, o zonă ferită de aglomerația urbană.

Arhitecții acestui proiect au conceput cu atenție fiecare apartament pentru a valorifica la maximum spațiul interior, obținând astfel o compartimentare excelentă, un design modern și funcțional care va permite locatarilor să se bucure de un confort deosebit.

Priveliști Uimitoare

Una dintre caracteristicile deosebite ale 109 Corner este priveliștea sa uluitoare. Imaginați-vă să vă treziți cu vederi panoramice asupra  Timișoarei sau să savurați cafeaua de dimineață pe o terasă privată care se deschide spre un peisaj urban fascinant.

Confort de neegalat

Confortul vieții moderne este la baza designului 109 Corner. Cu două lifturi interioare în fiecare scară, accesul rapid la apartament este la îndemâna dumneavoastră. 

Nu trebuie să vă faceți griji nici cu privire la parcarea mașinii – acest complex oferă atât parcări subterane, cât și supraterane securizate cu bariere pentru siguranța dumneavoastră. Spuneți adio grijilor legate de căutarea unui loc de parcare în zonă.

Facilități Excepționale

Înțelegem că un stil de viață modern cere mai mult decât un apartament frumos. De aceea, 109 Corner este prevăzut cu spații destinate diferitelor servicii.

Oază Urbană în Timișoara

109 Corner este situat într-o zonă complet urbanizată, asigurându-vă că aveți acces ușor la toate serviciile și facilitățile pe care le doriți.

Fie că este vorba de cumpărături, dining sau divertisment, totul este la doar un pas distanță. Și când sunteți gata să vă retrageți în oaza personală, va puteti retrage in spațiul de relaxare pe care il asigura terasele generoase. Este echilibrul perfect între activitatea de zi cu zi și linistea personală.

Poziționare Extraordinară în Timișoara

Poziționarea deosebită a complexului rezidential 109 Corner nu face decât să adauge atractivitate acestui proiect de excepție.

Situat la doar cateva minute de Iulius Mall, Ikea, Decathlon și alte centre comerciale renumite, acest complex vă oferă acces la o experiență de shopping și divertisment fără egal.

În concluzie, 109 Corner este mai mult decât un simplu complex rezidențial, este o mărturie  a confortului în locuirea modernă din Timișoara. Aici, veți găsi un stil de viață care vă va încânta în fiecare zi, într-o locație care vă oferă tot ceea ce doriți de la orașul vostru. Cu 109 Corner, puteți spune adio prafului, adio zgomotului și adio agitației urbane, iar bunăstarea și confortul vor deveni parte integrantă din viața dumneavoastră.

109Corner - complex imobiliar - timisoara

DE CE Să NE ALEGI PE NOI

LOCALIZARE EXCELENTĂ

 O locație excelentă în zona de Nord-Vest a orașului cu acces facil spre majoritatea punctelor de interes din oraș.
 În vecinatatea acestei clădiri zona este complet urbanizată, te vei bucura de liniște odată mutat în complexul nostru.

CALITATE ȘI CONFORT

      Apartamentele din complexul 109 Corner au un grad de calitate ridicat în execuția lucrării și o compartimentare excelentă.
Beneficiezi de un confort termic sporit cu încălzirea prin pardoseală și izolație fonică eficientă cu ferestrele termopane cu geam triplu.

SERVICII ÎN INTERIORUL COMPLEXULUI

    Te poți bucura de diferite servicii in interiorul Complexului    109 Corner, acesta fiind prevăzut cu spații dedicate.

Departament vânzări

Stefan Stanciu

Stefan Stanciu

Sales Manager