POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Ultima actualizare: 03.09.2023

 

1. Introducere

Bine ați venit la Politica noastră de confidențialitate pentru produsele noastre 109 Corner. Această politică descrie modul în care colectăm, stocăm și utilizăm datele dvs. cu caracter personal. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu această politică și cu practicile descrise în aceasta.

2. Date cu caracter personal colectate

2.1. Colectăm următoarele date cu caracter personal:

  • Nume
  • Adresă de e-mail
  • Număr de telefon

2.2. Colectăm aceste date exclusiv în scopul de a vă informa despre produsele noastre 109 Corner și pentru a vă furniza oferte personalizate.

3. Stocarea datelor

3.1. Datele cu caracter personal pe care le colectăm sunt stocate într-o bază de date MySQL securizată și sunt accesibile numai persoanelor autorizate, conform politicilor noastre de securitate interne.

4. Dezvăluirea datelor către terți

4.1. Nu dezvăluim datele dvs. cu caracter personal către terți, cu excepția cazurilor în care suntem obligați prin lege sau în cazurile în care este necesar pentru a vă furniza serviciile solicitate.

5. Utilizarea datelor

5.1. Datele dvs. cu caracter personal pot fi utilizate pentru:

  • A vă informa despre produsele noastre 109 Corner și ofertele noastre.
  • A vă trimite e-mailuri personalizate cu oferte și informații relevante pentru dvs.

6. Drepturile utilizatorilor

6.1. Aveți dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal pe care le deținem și de a solicita corectarea sau ștergerea acestora. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice alte întrebări legate de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@109corner.ro.

7. Modificări ale politicii

7.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi afișate pe site și vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora. Continuarea utilizării serviciilor noastre după modificările aduse la Politica de confidențialitate constituie acceptarea acestor modificări.

Aceasta este Politica noastră de confidențialitate în ceea ce privește datele cu caracter personal pe care le colectăm în legătură cu produsele noastre 109 Corner. Vă rugăm să o citiți cu atenție și să ne contactați pentru orice întrebări sau nelămuriri.